Kära kunder, STORT TACK för allt som vi har delat här på Addroom.

Det är med vemod som vi behöver meddela att vi kommer att lägga ner vårt fina AddRoom på Södra Torggatan 3 i Kungsbacka.

Samtidigt ser vi fram emot att mötas i det nya.

Det har varit en lärorik tid – ingen av oss har tidigare drivit en yoga studio.  Hurra för att vi vågade!
Vi spände bågen och kastade oss in i detta projekt med stor entusiasm, vi la ner massor av jobb och resurser på att ställa i ordning lokalen med förhoppningen att alla skulle känna sig varmt välkomna.
Vi satsade på vidareutbildningar för att kunna erbjuda en bred och kvalitativ kunskap inom alla Addrooms verksamhetsområden; yoga, grön salong och hälsobefrämjande behandlingar (Rosen, Lymfbehandlingar och Coachning).
Mitt i allt detta kom utmaningen med pandemin som drabbade oss alla och som innebar stora utmaningar för vår verksamhet. Framförallt då yogaverksamheten som vi fick stänga ner för att senare öppna, stänga…. ja ni yogisar vet ju hur oroligt detta var.

Som tur var fanns det möjlighet att fortsätta med frisörverksamheten vilket innebar att vi i det läget kunde rädda AddRoom. Där och då blev Maggan drabbad av en frozen shoulder som inte gick helt smärtfritt förbi varken för Maggan eller verksamheten.
Ingen kan säga att vi inte kämpade!

Vi har sedan dess försökt att utveckla frisörverksamheten och sökt personal för att skapa möjlighet för att fler kunder som söker till Grön hårvård skulle få möjlighet att komma, tyvärr utan att lyckas.
Vi har även försökt få in fler hyresgäster, bl a genom att hyra ut yogalokalen men det har dessvärre också visat sig vara svårt.
Maggan känner nu att det är ett för stort ansvar att ensam behöva stå för driften av den stora lokalen (som nu dessutom har fått kraftigt ökade hyreskostnader) varför vi har sagt upp lokalen på Södra Torggatan 3 från årsskiftet.

HÅRVÅRD.
Maggan kommer att flytta frisörverksamheten till sin tidigare kollega Linda som driver salongen Stakkelii på KASTELLGATAN 15 i Göteborg. Maggan kommer att finnas där från slutet av januari 2024.
Du bokar som vanligt via Addrooms hemsida (eller sök på ”Addroom-Bokadirekt”).

BEHANDLINGAR
Däremot så kommer Maggan fortfarande att kunna erbjuda Rosenbehandlingar, Lymfmassage, yoga och coachning här i Kungsbacka, till att börja med på Skansenvägen 4 som också ligger centralt i stan.
Även här bokar du fortsatt via hemsidan (eller sök på ”Addroom-Bokadirekt”).

Varma hälsningar och väl mött i det nya <3
Det enda vi vet är ju att livet är en ständig förändring.

Maggan och Hans