Det var säsongsavslutning för senioryogan och vårt underbara ”yoga-på-stol”-gäng i förra veckan. Vi kommer att sakna deras entusiasm och energi och ser redan fram emot vecka 33 då kursen börjar igen (och pågår sedan under hela hösten). Tipsa gärna andra som vill komma in i vår underbara grupps gemenskap. Det finns några platser kvar och planer finns också på att starta upp en grupp till.

 

SOMMARSCHEMA

Vårt ordinarie schema gäller fram till den 28 juni. Vi startar sedan upp verksamheten igen den 12 augusti med vårt höstschema. För er som vill yoga även över sommaren har vi öppet vecka 27-28 (den 1-12 juli) och v. 32 (den 5-9 aug) enligt nedanstående sommarschema, ett pass varje dag mellan kl 10.00-11.00 och ett kvällspass med Kundalini-yoga på onsdagar.

Du som har vårtermins-kort går gratis på vårt sommarschema, liksom du som köper ett kort för höstterminen (som kostar 3.000:- och gäller v. 33-51)!
Höstschemat jobbar vi med just nu. Så vi vill väldigt gärna ha in dina synpunkter på tider, typ av pass och kurser (så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose era förslag).

YOGA FÖR MÄN

Intresset för yoga bland män verkar öka. Så roligt!!! Vi har just nu en kurs som avslutas i början på juni och höstens kurs (som startar vecka 35) är nästan fulltecknad!
Vi kommer därför att starta upp ytterligare en kurs senare i höst med start vecka 44. Har du någon nyfiken, kunskapstörstande och kanske lite stel man i din vänkrets, – tipsa gärna!

YOGA VID ”STRESS & UTBRÄNDHET”

Vi har fått in många önskemål om kursen ”Yoga för stress & utbrändhet”. Så vi räknar med att starta upp den på måndag- kvällar kl 19.30-21.00 (med Margaretha Haryana som huvudlärare).
Prel. kursstart är v. 35 (respektive v. 44). Är du intresserad så gör en prel. anmälan  till ”hej@addroom.se (så kontaktar Margaretha dig för mer info om kursen).

ÖVRIGA PLANER

Träffen där vi instruerade om ”Egenmassage av lymfsystemet” var ju väldigt uppskattad så den återkommer till hösten. Liksom fler meditationspass och mycket annat.
Nästa nyhetsbrev kommer i början på juni. Då presenterar vi höstschemat, tipsar om intressant läsning och mycket annan inspiration inför semestern!

Varma maj-hälsningar
Vi på Addroom

Prenumerera på allt nytt

Håll er uppdaterad!

Addroom © 2018. All Rights Reserved.

Crafted by AdrianHaryana.com