DET KÄNNS SÅ ROLIGT ATT BERÄTTA ATT VI SNART ÄR KLARA MED DEN OMBYGGNAD SOM VI HAR GJORT I LOKALERNA PÅ SÖDRA TORGGATAN.  Vi vill tacka alla, hantverkare såväl som familj och vänner, som har hjälpt till på olika sätt. Vi hade aldrig klarat det utan er. Det har tagit lite längre tid än beräknat men nu återstår det roliga, att inreda och skapa den känsla vi vill erbjuda dig som kund. Allt kanske inte är helt klart till att vi öppnar den 7 januari men så får det vara. Rom byggdes inte på en dag… – och där byggs det fortfarande!

 

PRÖVA PÅ SCHEMA

För att du ska få möjlighet att se det vi har gjort och för att lära känna oss på Addroom så kommer vi att ha en pröva på vecka mellan den 7-13 januari. Då kan du komma till oss för att gratis testa de klasser som vi har i vårt ordinarie schema. Vi fortsätter sedan även över helgen med olika introduktionspass, – för Mediyoga, Yinyoga, Kundalini- och ryggyoga.   På söndagen har vi en guidad meditation. Självklart berättar vi också gärna om vad ekologisk hårsalong innebär.

Schemat för den här introduktionsveckan hittar du på yogasidan (- notera att du måste boka dig även om passen är gratis).

 

MEDIYOGA PÅ DAGTID.

Det ordinarie schemat (som du också hittar under yoga fliken) börjar sedan vecka 4 då även våra kurser startar upp. Notera att vi har kompletterat schemat med en mediyoga-klass, baspass på tisdagar och vi hoppas snart lägga till ytterligare några klasser.

Vi önskar er alla en god fortsättning och varmt välkomna till oss på det nya året.

Från oss alla på AddRoom

Prenumerera på allt nytt

Håll er uppdaterad!

Addroom © 2018. All Rights Reserved.

Crafted by AdrianHaryana.com