Ny instruktör och nytt schema!
Vi har glädjen att hälsa Ingmarie Berndtsson välkommen till Addroom. Ingmarie är instruktör i Hatha- & Yinyoga och kommer att ha två pass i veckan, på tisdagar och torsdagar.
Carina har fått förhinder på dagtid tisdagar så Ingmarie tar över Hathayoga-passet tisdagar kl 17.30-18.45. Därutöver så kommer Ingmarie att ha ett kombinerat Hatha- och yinyoga pass på torsdagar kl 17.30-19.00. Ett pass som blandar sköna öppnande rörelser med välgörande avslappning och passiv stretch i olika positioner. Ett riktigt kanonpass!
Notera att Carina kommer att hålla i sitt Restorative yoga pass som vanligt på tisdagar kl 19.15-20.30 (och självklart även fortsätta med sina pass på måndagar och fredagar).

Yoga för män.
Det känns riktigt kul att informera om att Yoga för män-kursen har startat. Vi fick tyvärr ett återbud i sista sekunden så känner du någon som vill haka på så tipsa gärna!
Vi jobbar med andning – ryggträning – avslappning/meditation som röd tråd genom hela kursen och lär oss bl a olika tekniker som vi kan använda i vardagen för att mjuka upp stela leder och muskler. Bästa tänkbara introduktion för dig som kanske är lite skeptisk men ändå nyfiken på vad yoga kan göra för dig.

Höst schema
Vi utvecklar successivt vårt schema och kommer snart att presentera vårt höstschema! Har du tankar, idéer och synpunkter så får du gärna höra av dig till oss på hej@addroom.se.

VAD HÄNDER FRAMÅT?
Yoga över påsken!
Passa på att göra skön yoga i anslutning till påskhelgen. Vi har öppet som vanligt på både långfredagen (Ryggyoga med Maggan kl 10.30-11.30 och Soft Hatha med Carina kl 12.00-13.00) och annandagen (Restorative med Carina kl 12.00-13.00 och Ryggyoga med Hans kl 17.30-18.30).

26-27 april.
Helgen 26-27 april (fredag em och lördag) är Addroom fylld av Rosenterapeuter som är här på fortutbildning. Jättekul att vi får arrangera detta!
Vill du läsa mer om utbildningen till Rosenterapeut så kolla på HumaNovas hemsida, www.humanova.com

7 maj, kundkväll.
Vill du vara med på en kundkväll där Tree of Brands berättar om sina prisbelönta ekologiska, 100% veganska, hud- och hårvårdsprodukter tisdagen den 7 maj kl 19.00-21.00. Besök Tree of Brands hem- och facebook-sida för mer info, https://treeofbrands.com/?lang=sv
Anmälan gör du via mail till hej@addroom.se.

10-12 maj, kurs i Rosenrörelser
En fantastisk kurs där du genom Rosenrörelser tar kroppen till läkning.
Lärare är Gunilla Wallin (som reser världen runt och håller dessa kurser).
För mer info om kurs och kostnad, se vår facebook-sida. Alla kan delta! Tveka inte.
När vi gör något nytt så växer vi!
Anmälan till hej@addroom.se.
Varmt välkommen!

VI PÅ ADDROOM

Prenumerera på allt nytt

Håll er uppdaterad!

Addroom © 2018. All Rights Reserved.

Crafted by AdrianHaryana.com