Vi bygger om i lokalerna nu under december. Yogasalen behålls i stort sett intakt men vi kommer att öppna upp i den andra delen av lokalen för att göra plats till den ekologiska hårvården. Behandlingar kommer vi att göra i en mysig hörna i yogasalen. På tider då vi inte yogar där. Vi räknar med att starta upp i början på januari. Vi berättar mer alltefter!

VECKOSCHEMAT.
Vi har ambitionen att utöka schemat alltefter. Det finns ju lite luckor både dag- och kvällstid. Vi hoppas att du ändå ser inriktningen och profilen på den yoga vi vill erbjuda. Som vi ju också beskriver rätt noggrant under yoga-fliken! Vi kommer också att jobba med gästlärare så håll utkik efter förändringar i schemat här på nyhets-fliken och i vårt nyhetsbrev!

HELGSCHEMAT DÅ…?
Som du ser på schemat så är det än så länge inga fasta aktiviteter inlagda på lördagar och söndagar. Vi vill nämligen hålla helgerna öppna för annat. T ex så räknar vi med att ett par gånger per månad ha olika events på helgerna, – workshops, temakurser, föreläsningar, etc.
Vi vågar inte lova att det blir något i januari. Då måste vi fokusera på att få igång grundverksamheten. Men vi har många planer för events under resten av våren, bl a
+ Yogisk andning
+ Vad är närvaro?
+ Fördjupningskurs i mantran
+ Hållbar livsstil
+ Forskning och yoga
Och mycket annat.
Vi hoppas också ha regelbundna träffar, ”filosofiska samtal”, där vi gemensamt väljer ämnen som vi sedan reflekterar över. Alla är välkomna, – ta med hela familjen! Och alla vänner!!!
Vi återkommer med information här på hemsidan och i vårt nyhetsbrev. Så vill du vara säker på att hålla dig uppdaterad anmäl dig för det (- se nedan ”prenumerera på allt nytt”)!

VÄL MÖTT!

Prenumerera på allt nytt

Håll er uppdaterad!

Addroom © 2018. All Rights Reserved.

Crafted by AdrianHaryana.com