Fantastisk hjälp till självläkning. 
Vi har glädjen att bjuda in till:

SÄTT FART PÅ DITT FLÖDE!
Känner du dig tung och trött i kroppen, har svårt att hålla vikten, ont i leder, ofta huvudvärk, spänningar i kroppen?
Nu på söndag arrangerar vi en kurs som vi kallar ”Egen-massage av lymfsystemet”.
Vi berättar om hur lymfsystemet fungerar och lär ut hur du kan massera dig själv för att förbättra flödet i det.
Tid: SÖNDAG 7 APRIL, Kl 17.30-19.00.
Gratis för dig som har termins- och klippkort eller går kurs hos oss. Kostnad för övriga: 175:-
Boka dig via Boka Direkt(obs begränsat antal platser).

Lymfsystemet kallas ibland kroppens bortglömda system och vi vill uppmärksamma det eftersom det är så viktigt för vår hälsa och vårt välmående. Det är en betydelsefull del av vårt immunförsvar och det renar vår kropp. Det är vårt största avloppssystem och avlägsnar döda och skadade celler (bl a tumörceller), kemikalier (t ex från kosmetika, traditionell hårfärg, deodoranter, mm), avgaser, tillsatser i mat, mm. Det är alltså av största vikt att vi har ett fritt flöde i vårt lymfsystem.

Som inspiration så rekommenderar vi att du lyssnar på 4Healths pod där kostrådgivaren, mm Anna Sparre intervjuar Anders Lönedal som bl a arbetar som psykofysiolog  (dvs med sambandet mellan våra tankar, känslor och vår kropp).
Tryck på nedanstående länk så får du upp den sida där avsnittet ligger. Det är ca 60 minuter långt men väl värt att lyssna på.
https://4health.se/category/podcast/page/12
——————————————————————————-
YOGA FÖR MÄN.
Sååå kul.
Nu har vi fått in tillräckligt många anmälningar för att kunna starta upp kursen ”Yoga för män” med 8 träffar på onsdagar kl 19.30-21.00 med början
onsdagen den 10 april.
I skrivande stund så finns det en plats kvar så är du intresserad eller känner någon som kan vara det så skicka intresse-anmälan till hej@addroom.se.
Kursen kostar 1.800:- (pensionärer 20% rabatt).

Även här rekommenderar vi pod-avsnittet med Anders Lönedal som inspiration. Vi kommer att jobba mycket med de tekniker han pratar om. TV4-inslaget om ”Ryggsmärtor och mediyoga” som du hittar under fliken nyheter på vår hemsida är också utmärkt inspiration.

VÄL MÖTT!
VI PÅ ADDROOM

Prenumerera på allt nytt

Håll er uppdaterad!

Addroom © 2018. All Rights Reserved.

Crafted by AdrianHaryana.com