Kära yogisar.

Nu åker vi iväg och hämtar mer inspiration!
Vi har ju flaggat för att schemat kan bli reducerat nästa vecka (dvs vecka 12). Vi har hittat ersättare till de flesta passen men tyvärr inte till alla. Så Mediyoga-passen måndag och torsdag kl 17.30 är dessvärre inställda men på övriga pass stöttar våra dream-team-kolleger, Carina och Gudrun, här på Addroom upp plus att vi har glädjen att få hjälp av Yoga-instruktören Maria Göransson. Som vi tror att många av er känner från tidigare!
William (Maggans son) och Mixi håller ställningarna på kontoret och hjälper till med klippkort, bokningar, te-kokning och glada tillrop!

SCHEMA ÄNDRING
Mediyoga-passet på måndagar utgår och ersätts fr om vecka 13 av det populära Ryggyoga-pass som vi har på fredagar. Med Hans som instruktör varje måndag kl 17.30-18.30.

INTRO FÖR MÄN.
Samma vecka, onsdagen den 27:e kl 19.30-20.30 så har Hans en introduktion för män som är nyfikna på yoga. För er som inte kan då så blir det en intro-träff till söndagen den 31 mars, kl 18-19.00.
Vi gör några enkla övningar först och därefter blir det snack och frågestund om bl a
+ hur skiljer sig yoga från annan träning?
+ effekten av yoga på vår hjärna och vårt nervsystem, våra muskler, mm.
+ vad säger forskningen, mm.
Kom i (eller ha med dig) löst åtsittande kläder.
Träffen är gratis men du måste boka dig via vår Boka Direktsida eller genom att kontakta oss på hej@addroom.se!

SENIOR YOGA
Vi vill också passa på att informera om vår senioryoga som Gudrun håller varje torsdag kl 14.00-15.15. Det startar en ny kurs nu på torsdag (14 mars) och som det verkar just nu så finns det någon plats kvar. Kontakta oss på hej@addroom.se om du är intresserad (eller känner någon som är det)!

ROSEN-RÖRELSER.
Maggan jobbar ju ofta med speciella rörelser som hon har lärt sig i sitt yrke som Rosen-terapeut. Vi på AddRoom har glädjen att hålla en utbildning i Rosenrörelser som hålls av Gunilla Wallin den 10-12 maj. Utbildningen/kursen är steg 1 (av 6) om man vill bli instruktör men passar även för dig som vill ha tips och inspiration om hur du håller din kropp mjuk och rörlig långt upp i åren.
Schema: Fredag 13:30-20:00 (paus 30 min),  Lör 9:30-16:30 (paus 1 timme)
Sön 9:30-16:30 (paus 1 timme)
Kostnad: 4.000 kr. För anmälan kontakta oss på hej@addroom.se
Mer om Gunilla Wallin hittar du på
http://rosenrorelser.se/valkommen/

ALLT GOTT!
VI PÅ ADDROOM

Prenumerera på allt nytt

Håll er uppdaterad!

Addroom © 2018. All Rights Reserved.

Crafted by AdrianHaryana.com